Cultuursmakers, mensen en cultuur dichter bij elkaar brengen. Daar gaan we voor!

Afgelopen weekend mocht het Cultuurforum Aardenburg een netwerkmiddag organiseren voor de Vlaamse Cultuursmakers. De deelnemers werden door de gidsen van het Gidsengilde door de stad geleid en ook kregen zij alvast een sneakpeek van het vernieuwde museum. Afsluitend was er een borrel in de Sint-Baafskerk, waar de nationale voorzitter van de Cultuursmakers, Edith Vervliet, een kleine toespraak hield.

Edith vertelt dat er elk jaar nationale en provinciale ontmoetings- en uitwisselingsmomenten georganiseerd worden tussen de vrijwilligers. Als een soort netwerkdag om ideeën uit te wisselen en nieuwe dingen te ontdekken. De Cultuursmakers kijken waar ze lokaal het verschil kunnen maken en een samenwerking met het Cultuurforum Aardenburg draagt volgens Edith dan ook bij aan de uitbreiding en verbreding van hun netwerk.

Verder werd de wens uitgesproken om in de toekomst te blijven samenwerken en ook de voorzitter van Cultuurforum Aardenburg, Steve Martin, gaf tijdens zijn toespraak aan de relatie met onze Zuiderburen te willen versterken.

Heeft u na het lezen van dit bericht interesse in een arrangement of wilt u op een andere manier met ons samenwerken? Neem dan contact op met: jill.schelleman@cultuurforumaardenburg.nl en wie weet tot snel!