Een helpende hand gezocht, maak jij het mogelijk?
Samen met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat ons museum 6 dagen per week geopend is voor publiek. Als gastvrouw/gastheer ben je het visitekaartje van ons museum. Je heet de bezoekers op een gastvrije manier welkom en je verkoopt entreekaartjes. Ook overzie je de garderobe en het winkeltje, en schenkt zo nu en dan een drankje in.

Wat hebben wij te bieden?
Je krijgt een vrijwilligersvergoeding, een vergoeding voor gemaakte onkosten en je mag zelf je uren bepalen. Ook behoren verdiepende cursussen tot de opties. Een dienst kan voor 3 of 6 uur worden ingevuld. Daarnaast bieden wij een afwisselende functie in een enthousiast en divers museumteam.

Wij zijn ook nog op zoek naar:

  • Museumdocenten (educatie)
  • Museumgidsen (rondleidingen)
  • Baliemedewerkers (gastvrouwen en -heren)
  • IT ondersteuning
  • Communicatieondersteuning
  • Mensen die het leuk vinden om te helpen bij het organiseren van evenementen

Van iedereen voor iedereen
Wij vinden het belangrijk dat ons museumteam een afspiegeling is van de hedendaagse samenleving. Wij geloven in de kracht van diversiteit om samen betere resultaten te behalen voor ons museum. Talent is daarbij de basis, diversiteit de kracht. Breng naast je kwaliteiten, talenten en motivatie gerust ook je leeftijd, geaardheid of achtergrond mee. Je bent van harte welkom.

Zonder vrijwilligers kan ons museum niet bestaan. Je doet dus belangrijk werk. Doe je mee? Stuur een e-mail naar jill.schelleman@cultuurforumaardenburg.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Of kom langs in ons museum. Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten! Reageren op deze vacature kan vanaf 15 jaar.