Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk om mensen op een laagdrempelige manier te betrekken bij ons project. Wij zijn als maatschappelijk instituut dan ook gaan onderzoeken wat wij nog meer zouden kunnen betekenen voor onze medemens. Naast onze samenwerking met de SBB is daar een samenwerkingsverband met MCZ uitgerold.

MCZ doet veel op het gebied van arbeid, waaronder re-integratie. Voor mensen die lang uit het arbeidsproces zijn geweest, zoekt de re-integratiecoach van MCZ werkstageplekken. Deze werkstageplekken zijn bedoeld om de re-integrant terug voor te bereiden op het dagelijkse leven en het arbeidsproces. 

Wij zijn bereid om werkstageplekken te voorzien voor mensen die dit nodig hebben. Daarom nodigen wij iedereen uit om contact op te nemen met de re-integratiecoach van MCZ als er interesse is om een werkstage te doen in ons museum.

Bent u of kent u iemand die op zoek is naar een werkstageplek? U bent van harte welkom! Neem contact op met Hennie Kwint of onze directeur om de mogelijkheden te bespreken en wie weet tot snel?