Voor het vervullen van onze maatschappelijke rol heeft het Cultuurforum Aardenburg een nieuwe samenwerkingspartner gevonden in Lentewerk. Lentewerk is onder andere actief op het gebied van re-integratie en begeleidt mensen naar een nieuwe toekomst. Zij zoeken samen met de cliënt(e) naar mogelijkheden om de regie weer op te pakken. Kenmerkend voor hun aanpak is de persoonlijke betrokkenheid, de laagdrempelige manier van werken en hun inzet voor een duurzaam toekomstperspectief. Doen wat je leuk vindt. Daar draait het om bij Lentewerk.

De visie van Lentewerk sluit aan bij het beleid dat gevoerd wordt binnen het Cultuurforum Aardenburg. Ook wij vinden het belangrijk om iedereen op een laagdrempelige manier bij ons project te betrekken, waarbij het uitgangspunt plezier hebben in je vrijwilligerswerk hoort te zijn.

Samen met Lentewerk wil het Cultuurforum Aardenburg mensen de mogelijkheid bieden om zichzelf op een laagdrempelige manier terug voor te bereiden op het arbeidsproces en de structuur van het dagelijks leven. Inmiddels is de eerste cliënte via Lentewerk in het museum gestart. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een werkstageplek? Laat het ons weten, want iedereen is van harte welkom! Bij interesse kun je contact opnemen met Hennie Bos.