Wij stellen u graag voor aan Marjolijn van Leeuwen. Marjolijn heeft ons op vrijwillige basis geholpen met het redigeren van een belangrijke tentoonstellingstekst op de begane grond van het museum. Ze heeft een kijkje achter de schermen mogen nemen en hieronder leest u wat Marjolijn van ons museum vindt:
 
Wat een aanwinst voor Zeeland! Vandaag kreeg ik een rondleiding door Museum Cultuurforum Aardenburg, omdat we in de toekomst mogelijk gaan samenwerken. Het museum is nog niet af, maar dat wát er al is, smaakt naar meer. Prachtige wand- en vloervisuals, inspirerende teksten en een mooie maquette. Ook is het museum op allerlei manieren aantrekkelijk gemaakt voor kinderen. Ik kan niet wachten tot de voorwerpen in de – nu nog lege – vitrines liggen en kom dan zeker een keer terug met mijn kinderen. Want dit stukje geschiedenis van Zeeuws-Vlaanderen verdient het om verteld te worden.”. ~ Marjolijn
 
Marjolijn biedt nog veel meer diensten aan. Neem een kijkje op haar website en ontdek waarmee ze u allemaal van dienst kan zijn.