Sinds december 2022 mogen wij onszelf erkend leerbedrijf noemen! 

Op 30 november 2022 hebben wij Margreet van Kemenade te gast gehad in het museum. Margreet werkt als Senior Adviseur Praktijkleren voor de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De SBB voert taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen. Er is dan ook door Margreet gekeken of het museum en de bijhorende medewerkers en vrijwilligers voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen om erkend leerbedrijf te worden.

We mogen u met trots mededelen dat wij de erkenning hebben ontvangen voor de opleidingen: marketing & communications specialist, medewerker evenementenorganisatie en leidinggevende team/afdeling/project. In de toekomst komen daar de opleidingen zelfstandig medewerker leisure & hospitality en mediavormgever bij.

Wij zetten in op een fijne synergie en wij hopen het beste van beide werelden samen te brengen, namelijk het uitwisselen van kennis en kunde tussen studenten, medewerkers en vrijwilligers. We kunnen immers allemaal van elkaar leren. Bovendien zijn we dankbaar dat onze vrijwilligers bereid zijn hun kennis en ervaring uit het beroepsleven over te dragen aan de nieuwe generatie en daarmee bijdragen aan de toekomst van het vakmanschap.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke en bijzondere stageplek? Aarzel dan niet en neem contact op met onze praktijkopleider Jill Schelleman via jill.schelleman@cultuurforumaardenburg.nl. Staat jouw opleiding er niet tussen? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. We kijken graag naar de mogelijkheden. Wie weet tot snel?